مرکز فرهنگی هنری شماره یک پارس آباد

 این مرکز از سال 1380 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید محمد علی برزگر(نوجوان 13 ساله ) نام گذاری شده است.



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه تمام گروه سنی

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 برگزاری کارگاه ادبی

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی/ شعر و قصه

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

 مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  40000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 پارس آباد – کوی ولیعصر(عج)- جنب ثبت و احوال

تلفن :

 

 تلفن :  32723242-045

مسئول مرکز :

 

 آقای باب اله عزیزپور 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/07/20 - 11:58
  • تعداد بازدید: 183
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با برگزاری مراسم اختتامیه؛

برگزیدگان نخستین مهرواره فرهنگی «قاسم‌های زمان» معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، برگزیدگان بخش‌های مختلف نخستین مهرواره فرهنگی «قاسم‌های زمان» که به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل و دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار شد، با حضور جمعی از مدیران کل، مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی استان در مجتمع فرهنگی هنری فدک اردبیل معرفی‌شده و با اهدای لوح و جایزه موردتقدیر قرار گرفتند.

بر همین اساس در دو بخش قصه‌گویی و قصه نمایش، هیئت‌داوران این مهرواره شامل محمود مهدوی، نویسنده و نمایشنامه‌نویس اردبیلی و فاطمه محمودی و لیلا شعبانی، مربیان امور فرهنگی و قصه‌گویی از استان آذربایجان شرقی،  پس از بررسی و ارزیابی آثار اجراشده، سارا خدایی، عسل مجیدی، زهرا فرزین، علی‌اصغر اربابی و احسان رضاییان را در بخش قصه‌گویی اعضای نوجوان و همچنین آیناز فتحی و زهرا ناصری را در بخش قصه‌گویی اعضای ارشد به‌عنوان برگزیده معرفی کردند.

در بخش مربیان نیز رقیه دشتی، لیلا خلیفه سقا، زهرا محیطی، پروین قلیزاده، افسانه سادات مزین، زهرا حاجی باقری، لیلا نصیری و لیلا فرید به عنوان برگزیده دست یافتند.

اعضای هیئت‌داوران قصه نمایش‌های غریب با بازیگری آیناز فتحی و رزا جوان و بهترین نقاشی دنیا با بازیگری الینا پورطهماسب، عسل مجیدی، آنیا عبدی و یسنا پورطهماسب، هر دو اثر به نویسندگی و کارگردانی لیلا خلیفه سقا را برگزیده این بخش از مهرواره معرفی کردند.

پری آخته و فرانک انصار از نویسندگان بومی استان که داوری بخش داستان‌نویسی مهرواره بر عهده داشتند برگزیدگان این بخش را به شرح زیر معرفی کردند:

رده سنی نوجوان:

سحر بابایی/ مثل عروسی قاسم، ائل آی پنهانی/فرار می‌کنم به سمت بهشت، صبا خوش افکار/ بی‌صدا اشک می‌ریزم، هستی رسول نیا/ بوی گل محمدی، محدثه علیاری/حرف‌های ناتمام، نگار نوری وند/۲4 ساعت به‌وقت جبهه

رده سنی ارشد:

شکیلا تقی اوغلی/ من و تو، روی زمین و ندا خوش افکار/نوای زینب زینب (س)

رده سنی بزرگ‌سال:

فاطمه اسلامی/ زمان بزرگ شدن، سمیه حسین زاده/با تو قهر نیستم، لیلا خلیفه سقا/سربازی که کوچک بود، زهرا محیطی/قاب عکس

اصغر تقایی، نویسنده و تهیه‌کننده رادیو و مدرس پادکست، فرشید زبوری، تهیه‌کننده رادیو و مدیر رادیو برون‌مرزی آران و قاسم رضایی، صدابردار و تهیه‌کننده رادیو که داروی و ارزیابی آثار شرکت‌کنندگان در بخش پادکست را بر عهده داشتند، زهرا حاجی باقری، زهرا محیطی، جواد رضاییان، لیلا محمد نژاد، بهاره غلامی، افسانه سادات مزین، فضه میرموسوی و محمدمهدی صدقی را شایسته برگزیده این بخش دانستند.

خاطرنشان می‌شود، در این مهرواره پیشکسوتان دفاع مقدس و خانواده‌های معظم شهدا که در بخش روایتگری حضور داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت